Bewustzijn

Bewust ‘zijn’

Je eigen pad om je (weer) bewust te worden van wie je bent, je kwaliteiten, je talenten in jou, is een mooie weg om te bewandelen. Als we ons steeds meer bewust gaan worden brengt dit verandering in ons leven. Immers bewust jezelf zijn betekent dat je jezelf kan omarmen, in wie je bent, waar je tegenaan kan lopen. Met liefde bewandel je weer jouw weg. Ook je eigen verandering in je bewustzijn verandert je omgeving, je gaat andere situaties aantrekken, of andere relaties, vriendschappen.

De weg ernaartoe is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Je hebt de nodige ballast meegenomen in je leven (en vorige levens) en soms loop je aardig te spartelen omdat je niet meer weet waar je weg ligt, je ziet hem niet meer.. Het leven zelf neemt jou mee in plaats van andersom.. Je kunt je verslagen, of zelfs depressief voelen, of zit in een baan die niet bij jou past, in een relatie die niet werkt, of je blijft maar zoekende en vind het niet. Toch weet je dat het anders kan, dat er meer is, dat je dit niet je hele leven gaat volhouden…

Je zet een stap om je bewust te worden! Jouw bewustwordingsweg is uniek en alleen jij kunt besluiten een stap te zetten. Je eigen waarheid te gaan volgen, liefde en compassie voor wie jij bent neer te gaan zetten!

Gelukkig zijn er meerdere die deze paden aan bewandelen zijn! Kunnen we onze processen samen delen. Voelen we ons weer verbonden met elkaar! Zetten we samen een groot netwerk aan licht en liefde op, in deze mooie wereld!

Wat ben ik blij dat jij er bent!

In Liefde, Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *