Stephanie Faber

Mijn bewustwordingsweg

 

Mijn aangeboren passie om altijd met de ontwikkeling van de mens zijn psyche bezig te zijn begon al vroeg in mij. Ook voelde ik al jong dat dit niet mijn eerste leven was op aarde. Ik kon wegdromen in de andere werelden en trok mij er graag in terug.  Tekenen, schrijven en geschiedenis waren mijn lievelingsvakken. Heerlijk die oude verhalen over Egypte, Middeleeuwen en tig andere tijden.

Ik was een zeer vrolijk en gevoelig meisje die heel veel oppikte van haar omgeving en daar erg mee kon worstelen. Zo begon mijn passie voor de vooral diepere lagen van het leven, aangezien ik die ook vaak voelde. Ik leefde intens en zocht ook naar intense vriendschappen die er in mijn jonge jaren niet waren zoals ik dacht dat ze moesten zijn. Verbonden met de ander zijn gaf mij een onwijze vreugde en tegelijkertijd ook de pijn.

Mijn krachtdier is de wolf, en ze zeggen daarvan – naast dat hij heel intuïtief is – dat die tot het bot gaat, diepgaand is, en dit staat zeker symbool voor mijn leven. Ik ga tot het bot, alles wat ik kan leren, heb ik in mij opgezogen. Mijn bewustwording stond altijd centraal in mijn leven. Maar ook wil ik het helemaal helder en duidelijk hebben. Aangezien ik ook nog eens Jupiter in Boogschutter heb staan, helpt mij dat ook om alleen maar wijsheid en groei te willen opslurpen. Wat ook betekende dat ik veel pijn mee maakte, mij erg eenzaam heb gevoeld en hierdoor vele transformaties meemaakte.

Ook de karmische relaties waren heftig in mijn leven en leerde mij veel vooral op mijn eigen benen te leren gaan staan, voor mezelf op te mogen komen. Door al deze ervaringen groeide alleen maar meer de liefde om ook de ander te kunnen helpen op zijn weg.

Ondertussen deed ik allerlei studies. Ik heb een opleiding tot grafisch vormgever gedaan, ging daarna naar de kunstacademie, begon mijn eigen fotografie bedrijf. Deed reiki cursussen, intuïtie curcussen, las tig boeken over groei en vorige levens, begon in een esoterisch winkeltje te gaan werken waar ik mij helemaal thuis ging voelen en nog meer kon opslurpen. Ik besloot te stoppen met mijn fotografie omdat mijn grootste passie toch de ontwikkeling en bewustwording van de mens was. Volgde opleiding voor transformatie coach, energetisch therapeut en nu zelfs weer aan de volgende opleiding begonnen voor astrologe, heerlijk! Lang leven Boogschutter in je plezierplaneet Jupiter, haha! 

Ondertussen ook een moeder geworden van drie bijzondere kinderen die mij ook elke dag helpen in mijn bewustwordingsweg, die ik soms best ook wel even pittig vind, moeder zijn voor drie kinderen, ondanks ik juist zoveel liefde uitdraag voor het moederschap! Ben bij de vader van mijn kinderen weggegaan en dus een alleenstaande moeder geworden. In 2016 ben ik mijn tweelingziel tegen gekomen en dit heeft een hele heftige transformatie in mijn leven gebracht. Vele stukken van vorige levens kwamen nu nog meer omhoog en kon ik verwerken en vooral loslaten. Veel puzzelstukken vielen op zijn plek en werden mij nu duidelijk. Het proces was en is ontzettend intens en geeft een spirituele transformatie op vele lagen waar je niet voor weg kunt lopen. Dit mooie intense proces door de connectie (fysiek en/of zielsniveau) met je tweelingziel brengt je de weg naar een diepe onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Een diepe heling die delen van jezelf laat sterven en een nieuw geboorte daarvoor teruggeeft ofwel je pure spirituele zelf weer terug brengt.

Door mijn eigen ervaringen help ik daardoor ook anderen mensen die in hun tweelingziel proces zitten.

Wat heeft mij tot nu toe altijd het meest geholpen in het leven? Luister naar je eigen intuïtie! Wees trouw aan je hart en je eigen weg!

Mijn passie om mezelf in mijn bewustwordingsproces te blijven verdiepen in alle facetten van mezelf, vorige levens ( zielslagen) , astrologisch en het aardse bestaan boeit mij nog steeds elke dag en hierin is het een cadeau ook de ander te helpen om zijn bewustwording weg te vinden en te verdiepen. Alle stukken die ik in mijn leven heb meegemaakt en toen oh zo pijnlijk waren, hebben mij alleen maar meer de kracht gegeven om meer mezelf terug te vinden en een sterker persoon ervan te worden.