Over Stephanie Faber

Ervaringen in het leven, laten je groeien. Zo ook begon mijn leven als een zoektocht, al jong was ik bezig met de diepere betekenis van het leven en het begrijpen van de mens. Mijn drang om te groeien was (en is) groot, mijn nieuwsgierigheid naar het leven. Maar ondertussen deed het leven zelf mij ook erg pijn, vond ik het eenzaam, raakte ik in depressies, zat ik in ongelukkige relaties, begreep ik het niet. Op jonge leeftijd was ik mij ook al bewust dat ik al meerdere levens op aarde had geleefd, geschiedenis boeide me enorm. Vanaf mijn dertiende begon ik diverse boeken te lezen over spiritualiteit. Ik wilde weten waar ik in geloofde.

Zo begon ik op mijn twintigste met een reiki 1 en reiki 2 cursus en begon mijn passie voor healing. Ik maakte mijn hbo kunstacademie af, startte een eigen bedrijf als fotograaf. Als bijbaan ging ik vervolgens in een boekenwinkel werken met edelstenen, olieen en allerlei andere artikelen. Ik volgde een cursus intuitieve ontwikkeling. MIjn passie werd weer meer gevoed en ik besloot Hbo opleiding te volgen voor energetisch therapeut, energy mover en transformatie coach. Hier leerde ik veel over familiedynamieken/familieopstellingen. Transactionele analyse en ook de psychologische stukken en mechanismes van de mens naast het werken met energetische stukken zoals de chakra’s en de aura.

Er kwamen ondertussen drie kinderen in mijn leven erbij en volop nieuwe ontwikkelingen in mijn eigen belevingswereld.

Nog steeds verruim ik mijn bewustzijn, met nieuwe wegen, informatie, boeken en opleidingen.  Je bent nooit klaar om te kunnen groeien. Echter wel komt er steeds meer rust in je eigen zijn. Mijn eigen ervaringen opgedaan in het leven en opleidingen helpen mij het meest om een ander te begeleiden in een coaching en healing sessie.