Stephanie Faber

 Mijn weg, Mijn bewustzijn

Ervaringen in het leven, laten je groeien. Zo ook begon mijn leven als een zoektocht, al jong had ik de vragen in mijn hoofd zitten. Waarom ben ik hier? Wat doe ik hier? Ben ik hier al eerder geweest? Waarom ben ik zoals ik ben? Waarom zijn we niet hetzelfde?

Mijn drang om te groeien was groot, mijn nieuwsgierigheid naar het leven. Maar ondertussen deed het leven zelf mij ook erg pijn, vond ik het eenzaam, raakte ik in depressies, zat ik in ongelukkige relaties. Voelde ik mij zo verbonden met elk ander om die te willen helpen maar had ik mijn eigen liefde afgesloten. Die weg naar liefde voor jezelf vinden en jezelf compassie geven, omarmen, elk stukje pijn laag voor laag aangaan. Steeds met zelfinzicht kijken waarom iets je raakt, je pijn doet. Het is een pittige weg maar hij brengt je iets en dat weten heeft mij altijd geholpen en alleen door al die blokkades aan te gaan kom je bij je eigen kern uit.

Liefde & Vreugde, voor alles wat er is!