Wie ben ik

Mijn bewustwordingsweg

Als Engel geboren op aarde met een missie om licht te brengen, om balans te brengen in de dualiteit heeft deze verantwoordelijkheid (eerst onbewust) zwaar op mij weten te drukken. Het gevoel ‘anders te zijn’ en dat niet te willen, was een pittig deel in mijn leven. Jezelf mogen accepteren voor wie je bent. Slachtoffer energie loslaten en je licht niet langer laten dimmen.

De aardse stukken die je meemaakt, waar ik vooral van leerde om vanuit harmonie meer te moeten kiezen voor assertiviteit voor mezelf, iets wat een enorme uitdaging was, heeft mij veel geleerd en nog steeds.

Mijn diepe weten, mijn intuïtie is iets wat mij altijd door deze weg een licht heeft laten schijnen. Puzzelstukken vallen op zijn plek en meer en meer vind je weer je ware zelf terug in het leven. Je ware oorspronkelijke ziel die zijn weg heeft afgelegd van vele leerstukken, dat je weer moet integreren en daardoor weer de verbinding kan maken om met het universum samen te werken ipv afgescheiden te voelen.

Daarnaast lekker aards met twee benen op de grond geniet ik van mijn drie kinderen, de natuur en de vele andere aspecten die het leven te bieden hebben op deze bijzondere aardbol. Mijn passie om ieder ander te kunnen helpen op zijn weg is altijd een groot onderdeel van mijn leven.